Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Een afspraak maken gaat snel en gemakkelijk

Een afspraak maken gaat snel en gemakkelijk

een afspraak maken

Een afspraak maken met Fixpunt is zo gebeurd! U kunt via de website een datum en tijd invullen. Vervolgens kijkt Fixpunt voor u of deze datum en het aangegeven tijdstip mogelijk is. U kunt uw persoonlijke gegevens invullen en de gegevens van uw apparaat. Fixpunt staat er om bekend dat u altijd snel bij hen terecht kunt. Maak via de website snel een afspraak en u staat binnen no time buiten met een gemaakte smartphone of tablet!

 

Tablet reparatie

Een afspraak maken met Fixpunt verliep op een snelle manier. Mijn tablet ging niet meer aan, hierdoor was ik op zoek naar een professioneel schadebedrijf. Via de website vulde ik alle gegevens in, Fixpunt had erg veel plek voor de reparatie. Eenmaal aangekomen bij de vestiging van Fixpunt werd ik direct geholpen. Fixpunt staat bekend om de snelle reparaties, dit was bij mij wederom ook het geval.

 

Hoe verliep de reparatie

De reparatie van mijn tablet verliep zeer goed. Het personeel van Fixpunt ging erg zorgvuldig te werk. Voor alle reparaties gebruikt Fixpunt de originele onderdelen van uw toestel. Een afspraak maken is ook nog eens erg makkelijk en zeker weten aan te raden!

Redactie

Reacties zijn gesloten.